Res je dobro, da sem si kupila robotski sesalnik, ki sedaj sesa namesto mene

Nisem si mislila, da bo robotski sesalnik tako uporaben, kot je. Čisto po naključju sem ga kupila, ker je imel polovično ceno, ko je bil v akciji. Najprej sem smilila, da je kaj narobe z njim, ampak se je izkazalo, da je cel in dela brezhibno, le nekajkrat so ga uporabili za predstavitev, kako dela. Tudi to me je rahlo skrbelo, da morda ne bo kaj narobe. Ampak ker so mi dali normalno garancijo sem se odločila za nakup.

Doma ga imam že kar nekaj časa in od takrat naprej je vse posesano in veliko več časa imam, saj je robotski sesalnik vedno na delu. Običajno, ko me ni, opravlja svoje delo, tako vedno pridem v sveže posesano stanovanje in mi ni treba poslušati zvoka, ki ga oddaja sesalnik. Ne morem več prešteti, koliko več knjig sem prebrala. Šele po teh dveh mesecih vidim, koliko me je večno sesanje obremenjevalo. Doma imam namreč mačka in temu sledi veliko dlak po stanovanju. Sesala sem najmanj dvakrat na teden. To je zelo veliko dela. In razmišljanja o tem, kako se mi to pravzaprav ne da.

Res je dobro, da sem si kupila robotski sesalnik, ki sedaj sesa namesto mene

Kateremu normalnemu človeku se pa res, da trikrat na teden v povprečju, da je stanovanje čisto. Meni se je nekako dalo, ampak bolj pod prisilo, ker je bila to edina možnost, da imam čisto posesano stanovanje in nikjer nobenih dlak. Sedežne in stole moram vseeno skrtačiti, da gredo dlake, dol, ampak to je tako malo dela, da me niti ne moti kaj preveč. To naredim sproti, ko pospravljam kozarce in podobne stvari z miz. Enostavno vzamem krtačo ali pa valjček za dlake in počistim se tekstilne površine. Še dobro, ker če bi še to morala sesati, ker ne bi obstajala nobena druga možnost, bi bilo precej nevšečno delo, saj bi še vedno prenašala okoli sesalec.