Vrtnarstvo Tratnik in moja ljubezen do narave

Vedno sem čutila veliko ljubezen do narave kar me je pripeljalo do ideje, da bi lahko bilo vrtnarstvo Tratnik moje novo delovno okolje. Z navdušenjem sem se odpravila do vrtnarstva in upala na priložnost, da svoje sanje spremenim v resničnost. Že nekaj let sem o tem sanjarila, ampak nikoli nisem zbrala pravega poguma.

Na razgovoru me je sprejel lastnik, ki ima v lasti vrtnarstvo Tratnik in mi zastavil vprašal nešteto vprašanj. Tekom razgovora je opazil moj velik potencial in se je odločil mi ponuditi službo. Tisti dan je bil zame kakor, da bi zadela na loteriji, saj so se mi izpolnile zelo veliko sanje.

Z navdušenjem sem od prvega dneva dalje hodila v vrtnarstvo Tratnik v službo in več kot le opravljala svoje delo. Skrbno sem skrbela za vse rastline in ugled, ki ga je vrtnarstvo Tratnik že pridobilo. To mesto je kmalu poslalo moj drugi dom, saj so bili tudi sodelavci zelo prijetni.

Vrtnarstvo Tratnik in moja ljubezen do narave

Ker sem imela izjemno mentorstvo, sem se kmalu spremila v strokovnjakinjo na področju rastlin in vsega kar zanje o tem zahteva. Razvila sem ostro oko za izbiro najboljših rastlin in strankam pomagala najti popolne rastline in cvetlice za njihove domove in vrtove. Mojenalezljivo navdušenjem je bilo vedno magnet za vse stranke, ki so se z veseljem vračale.

Moje delo je vrtnarstvo Tratnik vsekakor opazilo in mi s tem omogočilo napredovanje. Moja strast do rastlin pa se je s tem le večala in večala, saj sem imela odlično motivacijo.

Po večih letih od mojega pričetka dela sem še vedno tu in delim svoje strokovno znanje vsem, ki vrtnarstvo Tratnik obiščejo. Danes sem zelo poznana strokovnjakinja, na katero se obrnejo vsi, ki potrebujejo rastline ali urejajo svoj vrt.