Čiščenje odtočnih cevi in moj nekdanji prijatelj

Nekajkrat so se nam delno zamašile cevi in smo jih nekako reševali sami. Potem pa so odtočne cevi v kuhinji bile vedno bolj zamašene in videli smo, da tega ne bomo mogli Rešiti sami. Ker sama nisem poznala nikogar, ki bi ga poklicala za čiščenje odtočnih cevi, se je za to pozanimal moj mož. 

Nisem ga veliko spraševala, kako je rešil stvari, samo povedal mi je, da je dobro, da sem jutri doma, ker bo prišel mojster, da naredi čiščenje odtočnih cevi. Bila sem vesela, da bo končno cevi očistil človek, ki se na to spozna in bodo cevi končno čiste. 

Ko je drugi dan na vratih pozvonilo, sem takoj vedela, da je mojster za čiščenje odtočnih cevi in bila prav vesela. Na vratih sem zagledala svojega bivšega prijatelja. To pa je bilo presenečenje za oba. Tako on ni vedel, da bo prišel k meni in jaz nisem vedela, da bo prišel on. 

Najprej sem skuhala kavo, da sva poklepetala in povedala, kako kdo od naju živi. Šele potem sem mu povedala, kje tiči težava in da je potrebno narediti čiščenje odtočnih cevi v kuhinji. Bil je presenečen, da so se cevi tako močno zamašile in ni imel takšnega orodja, da bi lahko začel delati, ker mu je moj mož rekel, da je cev zamašena le malo. Tako je moral skočiti po dodatno orodje za čiščenje odtočnih cevi, ker so bile cevi močno zamašene. Trudil se je dve uri, da so cevi bile očiščene. 

Še sam je rekel, da sem imela srečo, da je čiščenje odtočnih cevi uspelo, ker je bilo vse skupaj videti precej zamašeno. 

No, tudi tako lahko srečaš svoje bivše prijatelje in vesela sem zato, da sem naročila čiščenje odtočnih cevi, da sem lahko z njim poklepetala. Cevi pa so bile zdaj spet čiste.