Danes so ploščice velikega formata, včasih jih ni bilo

Urejal sem zunanji vrt, da bi si zunaj naredil pravljico, rad si kdaj pa kdaj kaj spečem, vendar nisem imel urejenih stvari, tako sem si že ustvaril sliko, kako bi moj zunanji vrt izgledal. Ko sem videl ploščice velikega formata in videl za kaj vse jih uporabljajo, da jih lahko uporabiš za mizo, si druge mize nisem več želel, ker mi je bil ta stil najlepši.

Presenečen sem bil nad takšno ponudbo mize, ker je še res pri nikomur nisem videl, to je bilo zame nekaj novega, da so ploščice velikega formata uporabili za mizo. Takšna miza deluje prestižno, resnično jo vsak opazi in verjamem, da si jo bodo ljudje začeli kupovati, ker je res posebna. Da bi si jo jaz kupil za v hišo nisem razmišljal, ker imam rad les, zunaj pa les propada in ploščice velikega formata še kako prav pridejo za zunanjo mizo, še posebej, če se uporablja za zunanja dela.

Ko je bil moj zunanji vrt narejen, sem bil presrečen, vsako kavo sem skoraj spil zunaj, veliko sem počival zunaj, veliko pa sem tudi delal, več sem bil v letni kuhinji, kot pa v hiši. Moram priznati, da so ploščice velikega formata še kako posebne in lepe v obliki mize. Vsak, ki pride na obisk, mu moja miza pade v oči, čisto vsakemu je res lepa in marsikdo si jo je kupil, ravno zato, ker jo je videl pri meni. Vsi so tudi presenečeni, da ploščice velikega formata, pridejo tako lepo v obliki mize.

Praktičnost teh miz je neverjetna, če ste prej neprestano razmišljali, da se bo lesena miza zunaj uničila imate sedaj rešitev in to so ploščice velikega formata, ki jih uporabite kot mizo, sam je ne zamenjam več nikoli, kajti ploščice velikega formata se kot miza odnesejo za veliko let in problem je rešen.