Elektroerozija je lahko nekaj zelo zanimivega

Nekaj časa nazaj me je obiskal brat, saj se že res dolgo časa nisva videla. Jaz sem se kar nekaj časa nazaj preselila in odšla od doma. Ravno zato sva se z bratom videla malo bolj poredko. Ko me je obiskal, sem bila res zelo vesela, saj ga že res dolgo časa nisem videla in imela sva si veliko za povedati. Povedal mi je tudi to, da je dobil službo.

Elektroerozija je lahko nekaj zelo zanimivega

Seveda me je takoj začelo zanimati, kakšno službo je dobil oziroma kaj ga je začelo zanimati. Rekel je da je elektroerozija sedaj njegovo delo. Najprej sem bila seveda zelo vesela, da je dobil službo, potem pa sem se začela spraševati, kaj elektroerozija sploh je. Nisem vedela, kaj bi lahko bila elektroerozija, zato sem ga morala vprašati, da mi malo bolj razloži. Če vas zanima več o elektroeroziji, lahko koristne informacije najdete tukaj.

Bilo mi je zelo zanimivo, saj je tudi on rekel, da ko se je prijavil za to službo ni imel pojma, kaj elektroerozija je. Meni sploh ni bilo jasno, zakaj se je potem odločil za to službo, a na koncu mi je obrazložil, da si je želel seveda izvedeti kaj novega in se tudi naučiti kaj novega. Ko sem to izvedela, sem bila definitivno zelo ponosna na njega, saj se že od nekdaj zelo rad uči. Potem je na nek način obrazložil tudi meni, kaj je elektroerozija je in kako to poteka ter kje vse se uporabljal.

Rekel je, da je s to službo zelo zadovoljen in da jo bo z veseljem obdržal. Jaz sem bila zelo vesela, da je končno dobil neko zaposlitev, saj sem potem tudi slišala, da se želi tudi odseliti in si kupiti nov avto. S to službo mu bo to tudi omogočeno in ravno zato sem zelo ponosna na njega, saj je začel počasi odraščati. V službi je zelo priden, saj ga vsi velikokrat pohvalijo. In to je seveda zelo pomembno, saj mu daje neko dodatno motivacijo in s tem gre res z veseljem vsak dan v službo.