Nekateri moški so veseli, če je njihovo darilo spodnje perilo

Prva leta, ko sem začela hoditi z mojim bodočim možem, se prav spominjam, kako se je pritoževal, ko mu je mama za darila kupovala spodnje perilo, prav jezen je bil in jo prosil, da naj mu takšnih daril več ne kupuje. Potem pa si je enkrat kupil zelo dobre, dražje spodnje hlače, ki so mu bile res dobre. Ker so bile kar drag, si jih ni kupil več. Je pa to leto za božična darila izrazil željo, da si želi spodnje perilo, ker so mu te spodnjice res dobre. 

Sama nisem mogla verjeti, da to slišim, sedaj bom jaz tista, ki je vedno poslušala, kako mu mama lahko kupuje spodnje perilo, ko mu bom perilo kupila jaz. Sprva ga nisem hotela poslušati, potem pa sem ugotovila, da je to njegova edina želja in da res ne vem, kaj bi mu drugega kupila.

Ni mi preostalo drugega, kot da sem šla kupit točno to spodnje perilo, ki je njemu lepo. Prav na smeh mi je šlo, ker sem non stop imela v glavi, da tega ni maral, sedaj pa mu jaz kupujem točno to, a kaj naj naredim, če pa je sam izrazil željo, da bi imel takšno darilo.

No, resnici pogledano v oči, je to spodnje perilo, bilo res dobro, prijetno, udobno v primerjavi z perilom, ki ga je imel prej. Zato mu verjamem, da ne more več nositi drugih spodnjic, kot samo te, ker se je na te navadil. Pa je šel paketek pod smrekico, še ta dan sem se smejala in mislim, da se bom še, ko bo moj fant darilo odpiral in bo zraven sedela njegova mama, ki ji je rekel pred leti, da spodnje perilo za darilo odpade, sedaj pa ga bo spet dobil, kaj bo rekel mami in kako se bosta pogledala, pa je druga zgodba.